Reservelijst

De laatste jaren staan de Buckfast bevruchtingsstations  meer en meer in de belangstelling en ook ons station is al vroeg in dit voorjaar volgeboekt. Afgelopen jaar was dat ook al en hebben we een aantal imkers moeten teleurstellen. Later bleek dat sommige imkers, soms zonder opgaaf van reden, niet kwamen opdagen waardoor een aantal bevruchtingsplaatsen niet benut kon worden. Dat willen we dit jaar voorkomen door met een reservelijst te werken. Als het station vol is krijgt u als imker de mogelijkheid om u op de reservelijst in te laten schrijven. De reeds ingeschreven imkers krijgen 1 maand vóór de geboekte periode een mail van ons met de vraag hun reservering nogmaals te bevestigen. Zo niet dan kunnen wij imkers van de reservelijst alsnog een plaats aanbieden. Hopelijk kunnen we op deze manier meer imkers gelegenheid geven om hun koninginnen te laten bevruchten. De inschrijving op de reservelijst is geen garantie dat u terecht kunt op ons bevruchtingsstation.

april 12, 2018