Kennisgeving: Verandering in het bestellen van Buckfastmateriaal

Door veranderingen in de capaciteit van onze teeltgroep hebben wij besloten vanaf dit jaar geen bestellijst meer te hanteren. De toenemende vraag naar koninginnen maakt het voor ons ondoenlijk om vooraf toezeggingen te doen om P-moeren, F1-moeren e.d. te leveren. Selectie en de teelt van darrenvolken voor 2017 en de VSH-teelt, ook voor u van belang in de toekomst, nemen veel tijd in beslag.

Zodra wij koninginnen en/of volken voor de verkoop beschikbaar hebben maken we dat via deze website bekend onder het kopje: Te koop.

Wij waarderen het als u zelf uw koninginnen gaat telen en deze bij ons op het bevruchtingsstation laat bevruchten. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U neemt ons daarbij veel werk uit handen en het is heel leuk om te doen. Daarbij staan wij u met raad en daad bij. Larven van geselecteerde volken zijn, op afspraak, verkrijgbaar bij de leden van de groep:

Om uw vaardigheden betreffende de koninginnenteelt te vergroten raden wij u aan een cursus koninginnenteelt te volgen. Goede cursussen worden overal in het land gegeven.

juli 20, 2016